Inscripcions i preus

Les inscripcions es faran a través de la web del Club Muntanyenc Sant Cugat. Data apertura inscripcions dilluns 29 d’abril, data finalització dimecres 03 de juliol (o quan assolim una xifra de 400 inscrits). També hi ha la possibilitat de fer-les presencials a les oficines del club.

PREUS TRANSFRONTERERA 2024

Per a qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres:
transfronterera@cmsc.cat 936 745 396

Per participar a la Transfronterera Cap del Rec, s’ha de tenir la llicència anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), o de qualsevol d’equivalent de les federacions adscrites a la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En cas de no tenir llicència federativa, es farà una assegurança temporal de la FEEC. Aquestes llicències temporals, amb cobertura únicament vàlida per a la durada de l’activitat, les tramitarà automàticament la mateixa organització de la Transfronterera en el moment que feu la vostra inscripció.

NORMES PER CANCEL·LACIÓ O BAIXA:

S’haurà de comunicar per correu electrònic a cmsc@cmsc.cat  especificant motiu,  nom i cognoms.

  • Si la cancel·lació és anterior al 17 de juny, es retornarà el 80% de la inscripció.
  • Si el termini de cancel·lació és entre el 17 i 28 de juny (ambdós inclosos) es retornarà el 50% del preu de la inscripció.
  • Si el termini de cancel·lació és posterior al 28 de juny, no es retornarà cap import.
  • Les baixes per causes mèdiques o de força major, s’estudiaran «ad hoc» per les coordinadores de la caminada i s’haurà de presentar justificant.

AVITUALLAMENTS

Hi haurà 4 avituallaments per la caminada curta i 7 avituallaments per la caminada llarga. En cas de tenir alguna intolerància o restricció alimentària enviar un email a cmsc@cmsc.cat

Pel fet d’inscriure’s a la Transfronterera, el participant declara estar assabentat i acceptar la normativa interna de la prova i les exigències per afrontar-la.